Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas438g1225kcal83.1g0g96.3g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Voi 105g762kcal1.2g0.4g85.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.5g1.3g3.7g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Ruokakerma Valio 5%700g420kcal8.4g19.6g35g0g
Poronliha 525g669kcal113.2g0g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8372g7182kcal444.8g209.2g501.6g13.4g
Valittu annoskoko4186g3591kcal222.4g104.6g250.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna2093g1795kcal111.2g52.3g125.4g3.4g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283