Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu1600g3520kcal136g104g288g22.4g
Ketsuppi, Felix120g108kcal1.2g25.2g0.6g0g
Sinappi 120g158kcal5.3g16.9g7.2g2g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka548g312kcal2.2g76.7g0.5g6g
Ruokakerma 5%, Valio1000g650kcal15g42g50g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)800g2080kcal208g12g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8376g13656kcal735.4g553.6g964.6g60.8g
Valittu annoskoko4188g6828kcal367.7g276.8g482.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna2094g3414kcal183.9g138.4g241.2g15.2g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493