Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.1g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g34g106kcal4.1g21.3g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen41g56kcal7.7g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 48g42kcal2.4g5.5g0.6g2.4g
Dolmio Light Classico Bolognese56g21kcal0.7g4.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana838g492kcal30.4g64.6g11.6g6g
Valittu annoskoko419g246kcal15.2g32.3g5.8g3g
Annoskoko puolitettuna210g123kcal7.6g16.2g2.9g1.5g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692