Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Viinietikka balsami44g15kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy rainbow88g788kcal0g0g87.5g0g
Silakkafilee 263g377kcal42g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana838g2530kcal84g42.8g221.8g0g
Valittu annoskoko419g1265kcal42g21.4g110.9g0g
Annoskoko puolitettuna210g633kcal21g10.7g55.5g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794