Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Väkiviinaetikka 13g4.1kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g83g322kcal0g80.9g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana839g834kcal6g190.6g2g10.2g
Valittu annoskoko419g417kcal3g95.3g1g5.1g
Annoskoko puolitettuna210g209kcal1.5g47.7g0.5g2.6g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126