Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g416g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Naudanliha keskiarvo 1600g2443kcal308.8g0g134.4g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Peruna, keskikokoinen 60g960g576kcal14.4g124.8g1g8.6g
Hapankaali (Rasilainen)800g144kcal14.4g14.4g2.4g16g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Smetana48g187kcal1g1.1g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g7107kcal690.6g361g318.8g80.8g
Valittu annoskoko4192g3553kcal345.3g180.5g159.4g40.4g
Annoskoko puolitettuna2096g1777kcal172.7g90.3g79.7g20.2g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032