Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g761g2663kcal98.9g479.4g25.1g67.7g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1068g2035kcal213.6g3.7g130.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 668g121kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti134g374kcal4.5g7.5g36g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)174g217kcal5.7g6.4g17.4g0g
Tomaattimurska 1068g314kcal6g56.6g2.1g20.3g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g12079kcal672.4g1168.8g481.8g195.4g
Valittu annoskoko4192g6039kcal336.2g584.4g240.9g97.7g
Annoskoko puolitettuna2096g3020kcal168.1g292.2g120.5g48.9g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124