Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1163kcal133.1g0g70g0g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto219g613kcal41.6g0g48.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g700g294kcal11.2g60.2g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g438g118kcal3.5g22.3g1.8g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8386g4735kcal395g199g258.8g38.2g
Valittu annoskoko4193g2367kcal197.5g99.5g129.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna2097g1184kcal98.8g49.8g64.7g9.6g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757