Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 569g164kcal5.7g26.2g1.7g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Peruna, keskikokoinen 60g263g158kcal3.9g34.1g0.3g2.4g
Selleri, annos 50g263g37kcal2.6g7.9g0g0g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 403g68kcal8.5g0.8g1.2g9.7g
Pekoni rasvainen 245g922kcal29.4g0g90.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g175g490kcal33.3g0.1g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8386g3953kcal177.4g188.2g267g69.6g
Valittu annoskoko4193g1977kcal88.7g94.1g133.5g34.8g
Annoskoko puolitettuna2097g988kcal44.4g47.1g66.8g17.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208