Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen405g162kcal8.1g36.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g121g1073kcal0g0g121.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g3596g899kcal71.9g143.8g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8388g4417kcal171.4g383.8g250.8g2.8g
Valittu annoskoko4194g2209kcal85.7g191.9g125.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna2097g1104kcal42.9g96g62.7g0.7g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524