Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 50g446kcal0g0g50.4g0g
Broilerisuikaleet810g990kcal172.5g0g32.4g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Makaroni, pasta 540g1768kcal55g358.6g5.9g18.1g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g360g432kcal11.9g17.3g36g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.6g9kcal0.5g0.7g0.1g1.5g
Curryjauhe (-), annos 5g9g29kcal0.9g4.5g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8388g7806kcal505.8g838.6g254.4g63.4g
Valittu annoskoko4194g3903kcal252.9g419.3g127.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna2097g1952kcal126.5g209.7g63.6g15.9g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358