Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2000g455kcal11.2g69g6g28g
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Chili paprika punainen150g60kcal3g13.5g0g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Väkiviinaetikka 125g41kcal0g0.6g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g825g3218kcal0g808.5g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8390g8340kcal60.6g1902.4g21.8g102g
Valittu annoskoko4195g4170kcal30.3g951.2g10.9g51g
Annoskoko puolitettuna2098g2085kcal15.2g475.6g5.5g25.5g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126