Kasvislasagne - itse tehty

Öljy kattilaan.

Siihen sipulit.

Lopuksi tomaattimurska.

Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.

sitten valkokastikkeen valmistus.

maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.

Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).

sekoittaa täytyy about 20-30min.

mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.

ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.

laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.

Sitten valkokastiketta.

Päälle levyt.

Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).

päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.

Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.

paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.

Noin 40-50min, riippuen uunista.

Butter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras260g910kcal33.8g182g3.9g7.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tomaattimurska, 1 prk1000g268kcal6g53g2g14g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1400g462kcal46.2g68.6g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g86g310kcal11.2g60.2g1.8g3.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%150g420kcal43.5g3.7g25.5g0g
Feta Arla Apetina 50g60g150kcal8.4g1.5g12g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light200g360kcal16.8g7.4g30g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka400g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8392g6891kcal356.2g819.2g234.4g78.8g
Valittu annoskoko4196g3446kcal178.1g409.6g117.2g39.4g
Annoskoko puolitettuna2098g1723kcal89.1g204.8g58.6g19.7g
Arvot/100g100g82kcal4.2g9.8g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42906