Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g40kcal4.6g0g2.4g0g
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.9g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)1.4g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g115kcal11g3.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko42g58kcal5.5g1.7g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal2.8g0.9g1.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4g7.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905