Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g20g109kcal1.9g6.2g8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.5g26kcal0.1g0.2g2.6g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g15g90kcal3.2g1g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g450kcal10.4g14.8g37.8g0g
Valittu annoskoko42g225kcal5.2g7.4g18.9g0g
Annoskoko puolitettuna21g113kcal2.6g3.7g9.5g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.6g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104