Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g13g16kcal2.3g0.2g0.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 9g4kcal0g0.4g0g0g
Lanttu 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruusukaali 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g60kcal5.6g2.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko42g30kcal2.8g1.4g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1.4g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.7g3.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959