Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Ohrasuurimo 6g19kcal0.5g3.8g0.1g0.5g
Kauralese 0.7g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g76kcal3.4g11.6g1.4g1.2g
Valittu annoskoko42g38kcal1.7g5.8g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal0.9g2.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g91kcal4g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993