Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g26g31kcal4.3g0.4g1.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)3.7g17kcal0.4g0.3g1.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g126kcal10.2g2.6g8.4g0g
Valittu annoskoko42g63kcal5.1g1.3g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna21g32kcal2.6g0.7g2.1g0g
Arvot/100g100g150kcal12.1g3.1g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546