Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g5.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Punajuuri 4.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g50kcal3.8g2.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko42g25kcal1.9g1.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal1g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g60kcal4.5g2.6g3.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114