Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g5.5g3.3kcal0.8g0.2g3.3g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Porkkanaraaste 200g11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton11g18kcal0.9g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g154kcal5.4g4.4g19.6g0.6g
Valittu annoskoko42g77kcal2.7g2.2g9.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g39kcal1.4g1.1g4.9g0.2g
Arvot/100g100g184kcal6.4g5.2g23.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749