Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g26g88kcal3.4g17.9g0.4g1.7g
Kanttarelli, tuore, annos 50g4.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.4g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g264kcal9.8g36.2g8.8g3.6g
Valittu annoskoko42g132kcal4.9g18.1g4.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna21g66kcal2.5g9.1g2.2g0.9g
Arvot/100g100g314kcal11.6g43g10.5g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333