Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto14g42kcal3.1g0g3.4g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow17g3.4kcal0.5g0.3g0g0.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.9g3kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g106kcal7.4g1.6g7.8g1.2g
Valittu annoskoko42g53kcal3.7g0.8g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal1.9g0.4g2g0.3g
Arvot/100g100g125kcal8.8g1.9g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235