Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1.9g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Pinaatti 32g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g55kcal2g1g4.6g1g
Valittu annoskoko42g28kcal1g0.5g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal0.5g0.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g66kcal2.4g1.2g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790