Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)6.4g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)19g26kcal2.1g0.1g1.9g0g
Sokeri 6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g204kcal5.8g26.2g8.2g0.8g
Valittu annoskoko42g102kcal2.9g13.1g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g51kcal1.5g6.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g242kcal6.9g31.2g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566