Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g57kcal4.8g3.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko42g29kcal2.4g1.9g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal1.2g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g68kcal5.7g4.5g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593