Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 13g16kcal2.7g0g0.6g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g15g4.4kcal0.2g0.8g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g4.5g4kcal0.3g0.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g6.8g6.2kcal0.1g0.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g63kcal6.6g4.8g1.8g0g
Valittu annoskoko42g32kcal3.3g2.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1.7g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308