Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g2.2g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g10g24kcal2g0g1.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g6.9g6.9kcal0.5g1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä5.2g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g87kcal5.8g7g4g0.4g
Valittu annoskoko42g44kcal2.9g3.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.5g1.8g1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.9g8.3g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586