Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Bataatti, kuorittu 5.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g52kcal2.4g6g1.6g1.8g
Valittu annoskoko42g26kcal1.2g3g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.6g1.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.1g1.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926