Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jasmiiniriisi, pirkka2.3g8.2kcal0.2g1.9g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)7g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)4.2g3.4kcal0.7g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g56kcal4g4.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko42g28kcal2g2.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal1g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g67kcal4.8g5.2g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228253