Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g9g19kcal0.9g0.2g1.7g0.3g
Sipuli, tuore1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 12g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g4.2g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g4.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g67kcal3g5.2g3.6g1.6g
Valittu annoskoko42g34kcal1.5g2.6g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal0.8g1.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g80kcal3.6g6.2g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062