Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g10g10kcal2.1g0g0.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.8g0.4kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 8.4g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g6.6g6.6kcal0.5g1.1g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g75kcal6.2g3.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko42g37kcal3.1g1.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1.6g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g89kcal7.4g3.8g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787