Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Hermesetas -neste0.6g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 9g37kcal4.2g2.7g0.7g1.3g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g3.1g18kcal0.7g0.6g1.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g240kcal15.2g8g16.2g3.2g
Valittu annoskoko42g120kcal7.6g4g8.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna21g60kcal3.8g2g4.1g0.8g
Arvot/100g100g285kcal18.1g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667