Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g7.8g13kcal1.4g0.3g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g8.6kcal0g0g1g0g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.7g5.3kcal0.1g1g0.1g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g7.8g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g12g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g72kcal4.4g4.6g4g0.4g
Valittu annoskoko42g36kcal2.2g2.3g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.1g1.2g1g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.2g5.5g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171