Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore4.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g5g1kcal0g0.2g0g0g
Kurkku 3.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)7.2g13kcal1.7g0g0.6g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g7.8g20kcal1.4g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g100kcal9g1.2g6.4g0.2g
Valittu annoskoko42g50kcal4.5g0.6g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal2.3g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804