Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 13g14kcal2.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%6.2g13kcal1.1g0g0.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk6.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä1.6g4.8kcal0.2g0g0.4g0g
Juusto, mozzarella 1.6g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper6.2g22kcal0.7g4.4g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.5g3kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g159kcal10g9.8g7.6g0.2g
Valittu annoskoko42g79kcal5g4.9g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g40kcal2.5g2.5g1.9g0.1g
Arvot/100g100g188kcal11.8g11.6g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662