Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g10g30kcal0.5g3.3g1.6g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g6.2g11kcal1.6g0g0.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow4.2g7.5kcal0g0.2g0.7g0g
Pesto Rosso, Barilla2.1g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g2.1g6kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g129kcal6g8.6g7.8g1.6g
Valittu annoskoko42g64kcal3g4.3g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g32kcal1.5g2.2g2g0.4g
Arvot/100g100g153kcal7.1g10.2g9.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058