Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tonnikala vedessä 8.2g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml8.2g12kcal0.2g0.2g1.2g0g
Herneet (Apetit)5.5g2.9kcal0.3g0.3g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g5.5g6.8kcal0.2g1.4g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g13g14kcal0.7g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g103kcal6.6g10.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko42g51kcal3.3g5.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal1.7g2.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.8g12g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575