Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola2g3.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.9g15kcal1.1g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g139kcal9g2g10.8g0.6g
Valittu annoskoko42g70kcal4.5g1g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g35kcal2.3g0.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g165kcal10.6g2.4g12.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535