Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g33kcal0.2g7.8g0g0.2g
Valittu annoskoko42g16kcal0.1g3.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.1g2g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.2g9.2g0g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516