Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio6.2g8.7kcal0.2g0.4g0.7g0g
Mozzarella juustoraaste, valio4.7g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g89kcal8.2g2.4g5.2g0.6g
Valittu annoskoko42g45kcal4.1g1.2g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal2.1g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g105kcal9.7g2.8g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165