Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Valkokaali keräkaali 21g5.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g108kcal6.2g2.2g7.6g0.8g
Valittu annoskoko43g54kcal3.1g1.1g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g27kcal1.6g0.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g127kcal7.3g2.6g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326