Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 16g58kcal1.3g12.6g0.1g0.3g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)8.7g11kcal0.9g0.3g0.8g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]8.7g10kcal1g0.2g0.6g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow8.7g8.7kcal0.6g0.3g0.6g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g176kcal7.6g26.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko43g88kcal3.8g13.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g44kcal1.9g6.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g207kcal8.9g31.5g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689