Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 9g34kcal1.3g6.2g0.3g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaattipyree (Felix)2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g12g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g168kcal10.6g13.8g7.4g1.2g
Valittu annoskoko42g84kcal5.3g6.9g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g42kcal2.7g3.5g1.9g0.3g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16.3g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710