Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.8g12kcal1g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.6g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g96kcal7.2g1.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko43g48kcal3.6g0.8g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal1.8g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.5g1.9g8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712