Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Ranskankerma Valio5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g4.6g6.8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Pekoni Pirkka5.1g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g151kcal10.8g1.6g11.4g0.2g
Valittu annoskoko43g76kcal5.4g0.8g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g38kcal2.7g0.4g2.9g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.9g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161