Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa14g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Purjosipuli 7.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 6.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g36kcal0.6g2g2.4g1g
Valittu annoskoko42g18kcal0.3g1g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal0.2g0.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g43kcal0.7g2.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665