Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti 7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus3.5g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kesäkurpitsa32g5.4kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g30kcal0.4g2.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko43g15kcal0.2g1.1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.1g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.6g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281