Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)4.2g18kcal0.3g2.9g0.6g0.1g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.2kcal0.3g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer11g58kcal0.4g6.3g3.4g0.6g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio11g37kcal0.8g1.5g3g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.5g29kcal0.2g0.3g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g329kcal4g27.4g22.2g1.4g
Valittu annoskoko43g165kcal2g13.7g11.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g82kcal1g6.9g5.6g0.4g
Arvot/100g100g387kcal4.7g32.2g26.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125252