Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli, paistettu 2.8g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7g21kcal1.3g0.1g1.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.7g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 7g10kcal1.3g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g99kcal6.6g1.8g7.4g0.4g
Valittu annoskoko43g50kcal3.3g0.9g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.7g0.5g1.9g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7.8g2.1g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945