Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)12g10kcal0.4g1.5g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 12g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala7.4g24kcal1.1g4.4g0.2g0.7g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g125kcal5.8g13.2g5.2g1.4g
Valittu annoskoko42g63kcal2.9g6.6g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g31kcal1.5g3.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g147kcal6.8g15.6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979